Autolakering i Århus

AUTOLAKERING I ÅRHUS – FOR PRIVATE

MANGE ÅRS ERFARING

Hos PS Industrilakering i Århus har vi mange års erfaring med autolakering. Vi tilbyder en række forskellige lakeringstjenester, der passer til både private og erhverv. Hvis din bil trænger til en ny omgang lak eller måske skal din motorcykel restaureres, så er vi det helt rigtige sted at kontakte. Vi har et stort udvalg af specialfarver og effekt-lakker, der kan give din bil eller motorcykel et unikt udseende.

Vi sørger altid for at arbejdet bliver udført i høj kvalitet og tilbyder altid en god service for vores kunder. Vi er først tilfredse, når vores kunder er.

VI TILBYDER

  • Hellakering
  • Bilka buler
  • Spot Repair
  • Polering
  • Lakering af motorcykler
    m.m.
Kontakt os i dag

Vil du vide mere om autolakering?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Du kan ringe til os på telefon (+45) 30 45 02 05 eller send en mail til info@ps-industrilakering.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt. Lad os tag en snak om opgaven, og høre dine ønsker. Så kan vi bedst imødekomme dine ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig!