Pulverlakering

PULVERLAKERING FOR ERHVERV I ÅRHUS

PULVERLAKERING MED MALING I PULVERFORM

Til forskel fra vådlakering er pulverlakering en lakeringsform, hvor malingen kommer i pulverform. Pulveret påføres via elektrostatisk opladning emnet, hvorefter det hærdes i en ovn ved 200°. Dette betyder at hærdetiden er markant kortere end hos de mere konventionelle vådlakstyper.

PS Industrilakering tilbyder pulverlakering til erhverv i Aarhus og omegn.

SKÅN NATUREN OG ATMOSFÆREN

Pulverlakering er en miljøvenlig alternativ til traditionel vådlakering. Denne form for lakering er baseret på pulverlak, som er en blanding af farvepigmenter og hærder, som ikke indeholder opløsningsmidler. Det betyder, at pulverlakering ikke frigiver skadelige dampe eller flygtige organiske forbindelser ud i naturen og atmosfæren, som vådlakering kan gøre.

SLIDSTÆRK LAKERING

Pulverfilm er ekstremt slidstærkt og kan tilføjes et hav af egenskaber, hvilket giver kunden mulighed for at vælge et malingssystem, som passer til lige netop hans behov.

VORS KAPACITET

Pulverlakering – Automatisk linje
Længde: 4.200mm
Højde: 1.800mm
Bredde: 850mm

Pulverlakering – Manuel linje
Længde: 6.000mm
Højde: 1.800mm
Bredde: 1.000mm

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 30 45 02 05 eller send en mail til info@ps-industrilakering.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.