Vådlakering i Århus

VÅDLAKERING I AARHUS – FOR PRIVATE

VI LAKERER STORT SET ALT

Hos PS Industrilakering i Aarhus kan du få lakeret alt fra din bil, til din terrassemøbler og endda din gamle kommode. Vores erfaring med vådlakering gør, at vi kan håndtere en bred vifte af materialer og genstande. Vores team af erfarne lakkere giver dig professionel rådgivning og sørger for at dit projekt bliver færdiggjort til perfektion.

Som privat kunde har du mulighed for at give dine ting et helt nyt udseende med vådlakering. Vi har et stort udvalg af farver, så du kan vælge den perfekte farve til dit projekt. Har du en idé om, hvordan du gerne vil have dit projekt til at se ud, er vi klar til at høre på dine ønsker og gøre vores bedste for at realisere dem.

Vi er også specialister i at lakere biler, og kan hjælpe med alt fra enkelte reparationer til fuldstændig ombygning. Vi har moderne teknologi og det nyeste udstyr til at sikre dig den bedste kvalitet og finish.

VORES KAPACITET

Vådlakering.
10 m. I længden.
6 m. I bredden.
6. m, I højden.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 40 62 14 67 eller send en mail til info@ps-industrilakering.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.